MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Športová taška SPOKEY Kioto

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Športová taška SPOKEY Kioto - Základné informácie

Športovú tašku Spokey KIOTO ocenia predovšetkým tí, ktorí svoj voľný čas trávia na tréningu v posilňovni alebo v bazéne. Veľký objem tašky 40 l oceníte tiež behom víkendových alebo viacdenných výletov.

Spokey KIOTO je 40 l športová taška s dvoma hlavnými komorami, ktoré ocenia športovci pre svoje tréningové vybavenie. Vďaka svojmu veľkému objemu v nej môžete prepravovať rôzne veci – uteráky, obuv alebo kozmetiku. Vnútorný priestor tašky je rozdelený na dve veľké komory pre lepšiu priehľadnosť, vďaka tomu môžete oddeliť napríklad čisté oblečenie od špinavého. Veľký objem tašky sa výborne osvedčí tiež pre ďalšie pobyty, ako je napríklad rodinný víkendový výlet. Športová taška Spokey KIOTO má dodatočne menšie vrecka, ktoré vám uľahčia skladovanie a prepravu menších doplnkov. Vďaka nim môžeme oddeliť cenné predmety od ostatných! Taška má dva menšie popruhy na suchý zips na prenášanie v ruke a jeden dlhý ramenný popruh. Spokey KIOTO sa uzaviera veľkými a odolnými zipsami s putkami.

Športová taška Spokey KIOTO je vyrobená podľa aktuálnych trendov! Jej jedinečný dizajn upúta pozornosť a jednoducho vynikne medzi ostatnými. Použité laminované látky s technológiou rip-stop na vonkajšej strane zvyšuje mechanickú odolnosť tašky. Vďaka použitým materiálom je taška Spokey KIOTO odolná a zároveň ľahká.

Technické dáta:
- materiál: polyester 420 rip-stop
- objem: 40 l
- rozmery: 49 x 23 x 40 cm
- 2 komory
- ďalšie kapsy na drobnosti
- pohodlné rukoväte a ramenný popruh
- športová taška vhodná na každodenné tréningy alebo krátke výlety



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 1 kg

Športová taška SPOKEY Kioto - Parametre

Druh: Určenie:
Určenie:
Objem:
Objem batohov:
Farba:
Farba:

Športová taška SPOKEY Kioto - Recenze (0)

Športová taška SPOKEY Kioto - Otázky a odpovede (0)