MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Skladacia fitness trampolína SPOKEY Jumper Mini

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Skladacia fitness trampolína SPOKEY Jumper Mini - Základné informácie

Trampolína Spokey JUMPER MINI to nie je iba skvelý spôsob zábavy s rodinou či priateľmi. Je to tiež bezpečný a osvedčený spôsob, ako sa zbaviť prebytočných kilogramov, posilniť svaly a zlepšiť fyzickú kondíciu. Trampolína Spokey JUMPER MINI je skvelou alternatívou k veľkým záhradným modelom. Cvičenie s JUMPER MINI prináša nielen plno zábavy, ale aj skvelé a efektívne výsledky, ako s iným fitness vybavením. Môžete s ňou trénovať doma, v posilňovni alebo vonku. Tréning na trampolíne má neoceniteľný vplyv na zlepšenie fyzickej kondície a správne držanie tela.

Spokey JUMPER MINI je veľmi stabilná fitness trampolína vyrobená z materiálov najvyššej kvality. Spĺňa všetky štandardy kvality, bezpečného a pohodlného používania. Na odolnom výplete môžete vykonávať tréningy na posilnenie svalov zadku, brucha a nôh, rozvíjať motorickú koordináciu a zlepšovať fyzickú kondíciu. Veľkou výhodou trampolíny Spokey JUMPER MINI je nastaviteľné madlo, ktoré je možné nastaviť v rozmedzí od 120 do 140 cm. Madlo vám pomôže udržiavať rovnováhu počas cvičenia.

Trampolína je snom nielen detí a mládeže, ale aj dospelých. Trampolína môže slúžiť ako forma zábavy pre celú rodinu. Model JUMPER MINI má pevnú oceľovú konštrukciu a PP výplet, ktorý sa skvele osvedčí aj počas veľmi intenzívneho tréningu. Vďaka použitým pevne napnutým a odolným lanám, je trampolína počas tréningu veľmi tichá a elastická. Použité laná zaisťujú vynikajúce tlmenie nárazov a dynamiku odrazu. Vďaka pevnému systému nôh je trampolína Spokey JUMPER MINI neobyčajne stabilná, a to aj počas tých najdynamickejších skokov.

Technické dáta:
- materiál: oceľ + PP + PA + PE
- priemer 120 cm
- maximálna nosnosť: 120 kg
- nastaviteľná výška: 120–140 cm



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 10 kg

Skladacia fitness trampolína SPOKEY Jumper Mini - Parametre

Rozmery:
priemer:
Vlastnosti:
umiestnenie:
nosnosť:
120 kg
výška:
140 cm

Skladacia fitness trampolína SPOKEY Jumper Mini - Recenze (0)

Skladacia fitness trampolína SPOKEY Jumper Mini - Otázky a odpovede (0)