MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Základné informácie

Úlohou pásu na cvičenie a jogu Spokey HOME JUNGLE je uľahčiť vykonávanie ásan a poskytnúť oporu pri udržaní pozícií. Vďaka nemu môžete bez väčšej námahy zväčšiť vlastný rozsah pohybu a udržať pružnosť tela, čo je na samom začiatku vášho jogového dobrodružstva veľmi ťažké. Popruh na jogu je kľúčový pri tréningu pre ľudí, ktorí potrebujú podporu pri zväčšovaní rozsahu pohybu, pretože ide o predĺženie našich rúk.

Cvičenie jogy má pozitívny vplyv na naše telo, motivuje nás k naťahovaniu a zvýšeniu výkonnosti. Umožní vám tiež nájsť si chvíľku pre seba – upokojiť sa, uvoľniť sa, nájsť rovnováhu. Jóga pás vás podporí pri všetkých naťahovacích cvičeniach. Široký pás je vyrobený z bavlny v modernom dizajne a umožňuje bezpečné a stabilné držanie počas tréningu. Dvojité kovové pracky slúžia ako regulátory, ktorými si môžete optimálne prispôsobiť dĺžku pásu podľa svojich potrieb.

Podložky na cvičenie, fitness vybavenie a doplnky pre jogu prispôsobené najnovším trendom vo svete športu aj designu. Najnovšia kolekcia HOME JUNGLE kombinuje kvalitu a funkčnosť s tajomnými kvetinovými motívmi, čo predstavuje najlepšie vybavenie pre každú domácu posilňovňu.

Technické dáta:
- materiál: bavlna
- rozmery: 300 x 3,8 cm



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 2 kg

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Parametre

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Recenze (0)

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Otázky a odpovede (0)