MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Podložka na cvičenie s výstupkami SPOKEY Rose Eko

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Podložka na cvičenie s výstupkami SPOKEY Rose Eko - Základné informácie

Masážna podložka Spokey ROSE EKO počas tréningu stimuluje svaly a väzy dolných končatín k väčšej aktivite a zapája celé telo pre udržanie správnej koordinácie. Skvelé sa hodí na masហa zlepšenie krvného obehu. Podložka sa tiež využíva vo fyzioterapii počas rovnovážnych cvičení a pre tréningy zamerané na zníženie rizika zranenia a preaženia. Používaním podložky s výstupkami počas tréningu dolných končatín umožňuje nielen posilnenie svalov nôh, ale aj predchádza plochým chodidlám a korigova ich vývoj.

Podložka je vyrobená z ekologického materiálu ROSE EKO, to je predovšetkým komfort pred, počas aj po tréningu - možnos žahkého skladania užahčuje jej skladovanie doma. Je vežmi žahká (váži iba 360 g), takže si ju môžete vzia kdekožvek so sebou bez nutnosti použitia ďalších popruhov. Podložka na cvičenie je vhodná ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých športovcov.

Masážna podložka ROSE EKO je vhodná pre domáce tréningy alebo pre tréningy v rehabilitačných centrách. Výstupky na podložke stimulujú svalovú aktivitu a nútia zapoji celé telo pre správnu koordináciu. Štruktúra podložky sa jemne ohýba pod archou tela, ale vďaka použitej kombinácii materiálov: 75 % EVA peny a 25 % prírodných materiálov sa nekrčí a udržuje svoju stálu štruktúru.

Technické dáta:
- materiál: 25% prírodný materiál (ryžové šupky, bambus), 75% pena EVA
- rozmer: 46 x 30 cm
- hrúbka: 1,6 cm
- hmotnos: 250 - 350 g
- certifikát OK-BIOBASED

?

Balenie:
  • hmotnos balenia: 0.5 kg

Podložka na cvičenie s výstupkami SPOKEY Rose Eko - Parametre

Vlastnosti:
Fitness pomôcky:

Podložka na cvičenie s výstupkami SPOKEY Rose Eko - Recenze (0)

Podložka na cvičenie s výstupkami SPOKEY Rose Eko - Otázky a odpovede (0)