MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Paddleboard AZTRON Neo Nova Compact set

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Paddleboard AZTRON Neo Nova Compact set - Základné informácie

Ak je voda váš živel a nemôžete sa dočkať, až vyrazíte k moru alebo na najbližší priehradu, paddleboard Aztron NEO NOVA COMPACT musíte mať so sebou! Je skladný a môžete ho mať všade so sebou. Vďaka svojim menším rozmerom a nižšej nosnosti je vhodný pre deti, juniorov a ľahších jazdcov.

Chcete spoznávať krásy paddleboarding so svojimi deťmi, ale už sú dostatočne veľké pre jazdu na vlastnom paddleboard? Aztron NEO NOVA COMPACT je jasnou voľbou. Ponúka elegantný dizajn a stabilnú konštrukciu vhodnú pre jedného človeka. Patrí medzi kratšie (274 cm) nafukovacie paddleboard. Šírka 71 cm dodáva perfektnú stabilitu kým si paddleboard zachováva svoju rýchlosť a hladko kĺže vodou s minimálnym odporom. Vďaka maximálnej nosnosti do 90 kg je vhodný najmä pre deti a juniorov.

Dokonale bezpečná Aztron Double Chamber konštrukcia je poznávacie technológií značky Aztron a je použitá na všetkých Aztron nafukovacích paddleboard. Dodatočná nafukovacie komora dodáva paddleboard Aztron až 60 litrov bezpečnostné rezervy, ktorá efektívne zaistí bezpečnosť jazdca. Vnútorné nafukovacie komora s extra vzduchovými pilieri je umiestnená pod stojnou plochou a dodáva paddleboard až o 30% viac tuhosti. Vďaka technológii Double Chamber sa budeš aj na nafukovacom paddleboard cítiť ako pri jazde na pevnej doske.

Paddleboard Aztron NEO NOVA COMPACT nie je len samotné doska. Disponuje množstvom doplnkov, ktoré spríjemnia samotnej pádlovania i napríklad prenos boardu. Pod elastické bungee šnúry môžete upevniť ľahký náklad, ktorý nechcete nechávať na brehu. Protišmyková EVA podložka s hlbokou "diamantovou" štruktúrou po takmer celej ploche dosky poskytne maximálnu grip a minimalizuje riziko pošmyknutia. Nemusíte sa ale báť ani keď k pošmyknutiu dôjde. K nohe a nerezovému D-krúžku jednoducho pripevníte bezpečnostné leash a paddleboard vám nikam neuplávajú. Iste poteší aj pevné madlo pre pohodlné prenášanie supov.

V balení nájdete všetko, čo pre vyrazenie na vodu môžete potrebovať - ??trojdielne hliníkové pádlo, vysokotlakovú dvojčinnou pumpu s tlakomerom aj nevyhnutný leash (bezpečnostné lanko). To všetko navyše môžete vrátane zloženého paddleboard prenášať v pevnom batohu s pohodlnými ramennými popruhmi. Stačí tak hodiť batoh na chrbát a nič vám nebude brániť v ceste za dobrodružstvom.

Technické dáta:
- výrobca: AZTRON
- univerzálny a stabilný paddleboard
- ideálny aj na dlhé trasy
- dvojkomorová konštrukcia pre väčšiu pevnosť a maximálne bezpečie
- vhodný pre deti a juniorov
- výborná stabilita
- skvele drží smer
- dobrá ovládateľnosť
- rozmerná protišmyková plocha
- elastické bungee šnúry pre upevnenie ľahkého nákladu
- nerezový D-krúžok pre uchytenie bezpečnostného lanka
- odnímateľná plutva s jednoduchou inštaláciou, stačí nasunúť
- madlo pre jednoduché prenášanie
- materiál: dvojvrstvový PVC, protišmykový EVA nášľap
- rozmery dosky: 274 x 71 cm
- hrúbka dosky: 12 cm
- objem: 190 l
- maximálna nosnosť: 90 kg

Súčasť balenia:
- hliníkové pádlo
- bezpečnostné leash
- vysokotlakové dvojčinná pumpa s tlakomerom
- batoh na prenášanie
- 2x plutva
- opravná sada



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 9 kg

Paddleboard AZTRON Neo Nova Compact set - Parametre

Vlastnosti:
Farba:
Nosnosť:
90 kg
Celková dĺžka:
274 cm
Celková šírka:
71 cm
Hrúbka dosky:

Paddleboard AZTRON Neo Nova Compact set - Recenze (0)

Paddleboard AZTRON Neo Nova Compact set - Otázky a odpovede (0)