MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza na tenisový lakeť OPROtec

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na tenisový lakeť OPROtec - Základné informácie

Osloboďte sa od bolesti lakťa pomocou OPROtec bandáže na tenisový lakeť. Cielená kompresia poskytuje nepretržitý tlak, ktorý poskytuje úľavu od bolesti u tenisových/golfových zápalov lakťa. Nastaviteľný pásik umožňuje jednoduché prispôsobenie, vďaka ktorému sa bandáž pohodlne nosí.

K čomu bandáž slúži?
OPROtec bandáž na lakeť je navrhnutá tak, aby vám ponúkla stabilitu a ochranu. Využíva cielené stlačenie na zabezpečenie trvalého tlaku v celom kľbu a poskytuje tak úľavu, ktorú potrebujete na ceste k uzdraveniu. Navyše s univerzálnou veľkosťou, ktorú je možné prispôsobiť tak, aby vyhovovala každému. Ľahko ju nasadíte tak, aby došlo k okamžitému zmierneniu bolesti.

Komu je bandáž určená?
Tenisový lakeť. Golferův lakeť. Tendonitída lakťov. Bez ohľadu na to čím presne trpíte, je to bolesť, od ktorej chcete získať úľavu. A to rýchlo. Preto sme vytvorili túto bandáž na tenisový lakeť.

Veľkosť je nastaviteľná a možno ju prispôsobiť tak, aby Vám čo najviac vyhovovala. Bandáž je vhodná na zápal šliach, ktorá vám umožní aplikovať kompresiu zahrievanie tam, kde ju najviac potrebujete. Je to tiež vynikajúca voľba, ak potrebujete podporu tenisového lakťa, pretože môžete získať dokonalú rovnováhu medzi stabilitou, úľavou a ochranou v hre.

Bandáž má gélovou výplň a možno ju použiť počas celej rady raketových športov, ako je tenis a bedminton, ale aj pri pracovných činnostiach, ktoré pomáhajú predchádzať bolestiam a nepohodlie spôsobenú tenisovým lakťom. Bandáž je k dispozícii v jednej veľkosti a má nastaviteľný popruh. Vďaka tejto bandáži získate úľavu od bolesti lakťa a vrátite sa k Vašej obľúbenej činnosti.

Obsahuje latex. Nepoužívajte na otvorené rany. Vždy vyhľadajte odbornú radu o príčine bolesti, poranenia, alebo podráždenie.

Technické dáta:
- veľkosť: univerzálna



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.2 kg

Ortéza na tenisový lakeť OPROtec - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na tenisový lakeť OPROtec - Recenze (0)

Ortéza na tenisový lakeť OPROtec - Otázky a odpovede (0)