MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza pod koleno OPROtec

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza pod koleno OPROtec - Základné informácie

Zažívate bolesť kolena pri chôdzi, alebo pri športe? Možno trpíte bolesťou kolená z doskokov a potrebujete ochrannú bandáž, ktorá vám pomôže sa zotaviť v domácich podmienkach? Alebo snáď hľadáte kolenná bandáž pre beh či cvičenie v telocvični? Či už sú vaše potreby akékoľvek, kolenná bandáž OPROtec vám určite pomôže.

K čomu bandáž slúži?
OPROtec bandáž pod koleno je navrhnutá tak, aby pomohla zmierniť bolesť kolena, bolesť unavených svalov a otlakov spôsobených dopady na kolenný kľb. Bandáž je univerzálny na pravej i ľavej koleno a ponúka tepelné stlačenie v celom kľbe. To pomáha vyžarovať teplo v celom kolene, zvyšuje sa prietok krvi a pohyb svalov, ktorý poskytuje úľavu, podporu a ochranu pri každom kroku.

Komu je bandáž určená?
Nie je žiadnym tajomstvom, že beh je skvelý pre kondíciu, ale tvrdý povrch môže mať vážny dopad na vaše kľby, ak sa o ne náležite nestaráte. Preto sme vytvorili túto bandáž pod koleno - ideálne kolenné podporu pre beh.

Či už hráte za futbalový tím, alebo beháte v miestnom parku niekoľkokrát týždenne, táto bandáž vám pomôže zbaviť sa účinkov z opakovaných dopadov. A až sa úplne zotavíte, môžete si popruh ponechať, aby ste v budúcnosti zabránili návratu prípadné bolesti kolien.

Ideálne pre použitie pri všetkých športových aktivitách, kde je kolenný kľb vystavený veľkému nárazu. Bandáž pod koleno poskytuje úľavu pre miernou až stredne závažnou Patelární tendonitída.
Urobte z bolestí kolena minulosť s pomoc bandáže OPROtec.
Technické dáta: - veľkosť: univerzálna

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.15 kg

Ortéza pod koleno OPROtec - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza pod koleno OPROtec - Recenze (0)

Ortéza pod koleno OPROtec - Otázky a odpovede (0)