MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza na chodidlo OPROtec

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na chodidlo OPROtec - Základné informácie

Trpíte bolesťami nôh pri chôdzi, behanie, alebo pri inom športe? Alebo máte časté kŕče v nohách a rozhodli ste sa, že s tým budete niečo urobiť? Či už sú vaše problémy akékoľvek, naše ortéza na chodidlo vám určite pomôže.

K čomu ortéza slúži?
Ortéza na chodidlo je určená pre každého, kto trpí bolesťami a kŕčmi nôh. Vďaka jedinečnej univerzálnej konštrukcii, určené pre ľavú i pravú nohu, ortéza používa tepelnú kompresiu pre zvýšenie ochrany, stability a pomoci na vašej ceste k uzdraveniu. Tento efekt je podporený gélovou výplňou, ktorá zaisťuje pohodlie pri každom kroku.

Komu je ortéza určená?
Pri zamestnaní či športu, všetci trávime veľa času na nohách. Preto sme vytvorili podporu chodidla pomocou podložky, ktorá pomáha bojovať proti všetkým druhom bolesti nôh a bolesti svalov. Či už ste milovníkom športu, ktorý hrá futbal trikrát týždenne, alebo trávite čas prechádzkami v prírode, táto ortéza na chodidlo vám môže poskytnúť úľavu, ktorú hľadáte.

A táto ortéza je skvelá pre každého, kto trpí kŕčmi nôh - vďaka vstavanej tepelnej kompresii, ktorá zmierňuje bolesť a únavu, môžete zmierniť stres v nohách a zabrániť tak napätie a kŕčom. Túto ortézu možno nosiť pri športe a tiež ako súčasť každodenných činností k obmedzeniu príznakov plantární fascitídy.

Rozlúči s bolesťou nôh pomocou OPROtec ortézy na chodidla.

Technické dáta:
- veľkosť: univerzálna



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.15 kg

Ortéza na chodidlo OPROtec - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na chodidlo OPROtec - Recenze (0)

Ortéza na chodidlo OPROtec - Otázky a odpovede (0)