MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Batoh SPOKEY Buddy

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Batoh SPOKEY Buddy - Základné informácie

Turistický a športový batoh Spokey BUDDY sa výborne hodí na výlety do prírody. Použité špeciálne technológie zaisťujú, že sa batoh BUDDY 35 výborne osvedčí za akýchkoľvek podmienok!

Kvalita a technológia
Kvalita materiálu a celková funkčnosť produktu majú veľký význam behom horských výletov a pri cestovaní. Preto bol batoh BUDDY vyrobený z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaisťujú ochranu pred vonkajšími vplyvmi a mechanickým poškodením. Vďaka použitej technológii rip-stop je batoh BUDDY odolný a ľahký zároveň. Objem batohu – 35 l – je dostačujúci pre zabalenie tých najnutnejších vecí aj pre viacdenný výlet čí víkendový pobyt. Použitý nosný systém vám umožní prispôsobiť rozloženie záťaže a nastavenie chrbta podľa vašich potrieb a vďaka priedušnej sieťke zaisťuje dobrú ventiláciu chrbta. Unikátny dizajn a premyslený strih mu dávajú jedinečný vzhľad.

Užitočné vrecka a priehradky
Batoh je vybavený mnoho vreckami a priehradkami, vďaka ktorým si môžete svoje veci v batohu pohodlne a priehľadne usporiadať. Vďaka prackám jednoducho k batohu pripevníte palice, spacák či iné veci, ktoré sa už nezmestia dovnútra. Spokey BUDDY je naviac pripravený na použitie pitného vaku na vodu, do ktorého pasuje aj náš model Spokey Oasis. Vo vnútri batohu je špeciálne vrecko a uchytenie na vak, špeciálny otvor a pásky na ramenných popruhov pre uchytenie hadičky vaku. Batoh má vysoko kvalitné zipsy, ktoré sú odolné proti mechanickému poškodeniu.

Unikátne vlastnosti
Pri modele BUDDY je použitý pohodlný a jednoduchý dištančný nosný systém so sieťkou. Nastavenie výšky chrbtového systému umožňuje optimálne nastavenie a rozloženie hmotnosti batohu. Reguláciu a stabilitu batohu zaisťujú bočné popruhy, bedrový a hrudný pás. Turistický a športový batoh Spokey BUDDY je vybavený reflexnými prvkami pre zlepšenie viditeľnosti po zatmení. To je veľmi dôležité pri chôdzi na zle osvetlených cestách.

Technické dáta:
- materiál: polyester 210D rip-stop + 600D coating
- objem: 35 l
- rozmery: 50 x 27 x 17 cm
- reflexné prvky
- bedrový a hrudný pás
- dištančná sieťka v nosnom systéme
- 4 dodatočné vrecká
- miesto na vrecko na vodu
- kvalitné a odolné zipsy
- odolné a pohodlné popruhy



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 1 kg

Batoh SPOKEY Buddy - Parametre

Druh:
Druh:
Určenie: Objem:
Objem batohov:
Použitie a druh batohu:
Použitie batohu:
Druh batohu:
Farba:
Farba:

Batoh SPOKEY Buddy - Recenze (0)

Batoh SPOKEY Buddy - Otázky a odpovede (0)