MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Veslovací trenažér HMS ZM5005 magnetický

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Veslovací trenažér HMS ZM5005 magnetický - Základné informácie

Magnetický, veslovací trenažér HMS ZM5005 sa vyznačuje skvelou funkčnosou, štýlovým dizajnom a možnosou postavenie do vertikálnej polohy pre úsporu miesta. Systém záaže tvorí ažné lano, ktoré sa navíja pomocou pružiny spä do bubna. Pri zatiahnutí za lano sa roztáča 3 kilogramové záažové koleso, ktorého pohyb je obmedzovaný elektronicky nastavitežnou, magnetickou brzdou.

Regulácia záaže sa ovláda tlačidlami na ovládacom paneli a na výber máte zo 6-tich úrovní. Konzola je samozrejme vybavená prehžadným displejom, ktorý má tri segmenty. Prvý segment zobrazuje čas tréningu, vzdialenos a počet príahov. Druhý segment zobrazuje počet príahov za minútu a čas na 500 metrov, tretí segment zobrazuje aktuálne zvolenú záaž.

Pod displejom nájdeme samotné tlačidlá pre zmenu záaže a 2 tlačidlá pre manuálne spustenie, zastavenie, alebo pozastavenie tréningu. Konštrukcia veslovacieho trenažéru HMS ZM5005 je dizajnovým skvostom, ktorý skvele zapadne do každej moderne zariadenej domácnosti. Nejde ale len o dizajn, ale aj o funkčnos, kedy po demontáži pedálov a povolenie poistky po strane bubna, ide konštrukciu zdvihnú. Trenažér tak môžete schova napríklad do skrine. Tréningom na veslovacom trenažéri sa zapája do pohybu až 84% svalov, ide teda o skvelého pomocníka pre aeróbny tréning.

Technické dáta:
- odpor: magnetický
- zaaženie: 6 stupňové
- záažové koleso: 3 kg
- džžka: 176 cm
- šírka: 60 cm
- výška: 49 cm
- váha: 27 kg
- maximálne zaaženie: 150 kg


Balenie:
  • hmotnos balenia: 35 kg

Veslovací trenažér HMS ZM5005 magnetický - Parametre

Regulácia záaže:
Regulácia záaže:
Vlastnosti:
Brzděnie:

Veslovací trenažér HMS ZM5005 magnetický - Recenze (0)

Veslovací trenažér HMS ZM5005 magnetický - Otázky a odpovede (0)