MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Snežnice INOOK RX Lady

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (1)
Otázky a odpovede (0)
Video

Snežnice INOOK RX Lady - Základné informácie

Asi nikoho neprekvapí, že najviac vyznávačov snežnic je vo Francúzku. A tak neni divu, že veľa výrobcov snežnic je práve z Francúzka. Jednu takú založil v roku 1996 Jean-Claude Bibollet s názvom INOOK. Pre zaujímavosť INNOK patrí do rodiny, kde nájdete také značky, ako je TECHNICA, VÖLKEL, MARKER. Najmä v spojení s poslednou menovanou značkou je asi každému jasné, že snežnice INOOK sú vyrábané z plastu a o kvalite neni treba pochybovať.

Nosná plocha snežice je vyrobená z veľmi kvalitného plastu, ktorý je dostatočne pevný aj v silných mrazoch. Tvar snežnice radia tento model skôr ku športovému využitiu (jednodenné výlety, rekreačné športové využitie, atď....).Snežnica je osadená šiestimi oceľovými hrotmi a ďalšími dvoma na výklopnej špičke. Snežnice Inook majú výborne irešený systém uchytenia špičky topánky, ktorý veľmi dobre upevní akúkoľvek topánku (trekkingová, snowboardová).

Snižnica vďaka posuvnému systému uchytenia päty je veľmi jednoducho nastaviteľná pre akúkoľvek veľkosť topánky. Maximálna veľkosť topánky je 9. Inook Inookem robí jedinečný systém zamykania päty. Zamknutie alebo odomknutie je možné jednoducho spraviť postojačky, ako poznáme z skialpového viazania. Už žiadne problémy pri prekračovaní spadnutých stromov a podobne. Lišta, po ktorej sa posúva uchytenie päty je z vystuženého materiálu. Preto je možné zamykací systém použiť aj ako celkom užitočné podloženie päty, ktoré tiež poznáme zo skialpov. Za zmienku stojí aj chytré riešenie upínania topánky. Dotiahnutie topánok je pomocou rační už známe zo snowboardového viazania. Na račni je špeciálny systém, vďaka ktorému je možné račňu jednoducho povoliť aj v rukaviciach. Naviac je možné upínací pás vystrediť pomocou druhej račne a prispôsobiť tak objemu topánky.

Technické dáta:
- veľkosť topánky: 34-42
- nosnosť: 40>80 kg
- rozmer: 57x19 cm
- upínanie päty: Innok easy
- račna: dvojitá
- drapák: malý
- pás cez prehliavok: comfot
- kĺb: jeden
- váha: 1.760 g


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 1.96 kg

Snežnice INOOK RX Lady - Parametre

Určenie:
Určenie:
Veľkosť:
Veľkosť:
Nosnosť:
Nosnosť:
Rozmery:
Rozmery:
Farba:
Farba:

Snežnice INOOK RX Lady - Recenze (1)

Hodnotenie produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
ověřený zákazník
09.12.2017
transportní obal
Namísto modrých dorazili růžové, ale na funkčnost to nemá vliv...

Snežnice INOOK RX Lady - Otázky a odpovede (0)

Snežnice INOOK RX Lady - Video