MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Snežnice INOOK FreeStep

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)
Video

Snežnice INOOK FreeStep - Základné informácie

Asi nikoho neprekvapí, že najviac vyznávačov snežníc je vo Francúzsku. A tak nie je divu, že veľa výrobcov snežníc je práve z Francúzska. Jednu takú založil v roku 1996 Jean-Claude Bibollet s názvom Inook. Pre zaujímavosť Inook patrí do rodiny, kde nájdete také značky ako je TECHNICA, VÖLKEL, MARKER. Najmä v spojení s poslednou menovanou značkou je asi každému jasné, že snežnice Inook sú vyrábané z plastu a o kvalite asi netreba pochybovať.

Nosná plocha snežnice je vyrobená z veľmi kvalitného plastu, ktorý je dostatočne pevný aj v tuhých mrazoch. Tvar snežnice radí tento model skôr k športovému použitiu (jednodenné výlety, rekreačné športové vyžitie, atď ...). Snežnica je osadená štyrmi desaťcentimetrovými zubatými nožmi pre bezpečnejší pohyb na zľadovatenej ploche a dvoma hrotmi na výklopnej špičke. Ďalej je potom na bočných hranách snežnice vybavená výrazným ozubením, aby sa ľahšie prerezala firnom. FreeStep je ďalej vybavený rovnako ako E-move dvojtým kĺbom, vďaka ktorému je chôdza do kopca omnoho prirodzenejšia a účinnejšia proti prípadnému prekĺznutiu. Snežnice Inook majú výborne riešený systém uchytenia špičky topánky, ktorý veľmi dobre upevní akúkoľvek topánku (trekkingová, snowboardová).

Snežnice vďaka posuvnému systému uchytenia päty je veľmi ľahko nastaviteľná pre akúkoľvek veľkosť topánky. Maximálna veľkosť topánky je 12. Inook robí jedinečný systém zamykania päty. Zamknutie či odomknutie sa dá jednoducho urobiť palicou postojačky, ako poznáme zo skialpového viazania. Už žiadne problémy pri prekračovaní spadnutých stromov a podobne. Lišta, po ktorej sa posúva uchytenie päty, je z vystuženého materiálu. Preto možno blokovací systém použiť aj ako celkom užitočné podloženie päty, ktoré tiež poznáme zo skialpov. Za zmienku stojí aj chytro riešené upínanie topánky. Dotiahnutie topánky je pomocou račne ako poznáme zo snowboardového viazania. Na račni je špeciálny systém, vďaka ktorému môžeme račňu ľahko povoliť aj v rukaviciach. Navyše možno upínací pásik vystrediť pomocou druhej račne a prispôsobiť tak objemu topánky.

Technické dáta:
- veľkosť topánky: 34-47
- nosnosť: 45> 120 kg
- veľkosť: 65x20 cm
- hmotnosť: 2160 g


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 2.16 kg

Snežnice INOOK FreeStep - Parametre

Určenie:
Určenie:
Veľkosť:
Veľkosť:
Nosnosť:
Nosnosť:
Rozmery:
Rozmery:
Farba:

Snežnice INOOK FreeStep - Recenze (0)

Snežnice INOOK FreeStep - Otázky a odpovede (0)

Snežnice INOOK FreeStep - Video