MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Podložka na cvičenie SPOKEY Arma

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Podložka na cvičenie SPOKEY Arma - Základné informácie

Podložka Spokey ARMA sa skvele hodí na vykonávanie všetkých ásan, bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo skúsený jogín. Horná strana podložky je vyrobená zo semišu. Spodná strana je vyrobená z gumy, vďaka čomu podložka nekĺže. Počas cvičenia sa budete cítiť sebaisto a bezpečne. Protišmyková podložka Spokey ARMA vám pomôže zaujať počas cvičenia bezpečnú pozíciu a zároveň poskytne maximálnu stabilitu a náklady. Skvele sa tiež hodí pre pilates alebo fyzioterapeutické cvičenia.

Cvičiť jogu naozaj každý, bez ohľadu na vek či aktuálnu fyzickú kondíciu. Podložka ARMA bola vyrobená pre milovníkov detailov. Krásny dizajn v kombinácii s kvalitnými materiálmi si každý ihneď zamiluje. Jej rozmery (183 x 61 cm) a hrúbka (1,5 mm) zaisťujú vysoký komfort počas cvičenia. Vďaka podložke Spokey ARMA sa cviky zostávajú bezpečnejšími a ľahšie preukázateľnými!

Jóga je skvelým riešením pre všetkých, ktorí chcú zrelaxovať a oddýchnuť si po náročných dňoch, pričom sa chcú stále udržovať v dobrej fyzickej kondícii.

Technické dáta:
- materiál: semiš + guma
- rozmer: 183 x 61 cm
- hrúbka: 1,5 mm
- protišmyková štruktúra
- jednoducho zrolovateľná
- váha: 1,39 kg



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 1.4 kg

Podložka na cvičenie SPOKEY Arma - Parametre

Podložka na cvičenie SPOKEY Arma - Recenze (0)

Podložka na cvičenie SPOKEY Arma - Otázky a odpovede (0)