MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Plávacia vesta AGAMA detská zelená 2-3 (15-18 kg)

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Plávacia vesta AGAMA detská zelená 2-3 (15-18 kg) - Základné informácie

Agama prináša horúcu novinku, ktorú pre vás šijeme priamo v Českej republike. Detská plavecká vesta Agama je plávacia pomôcka pre výučbu plávania, certifikovaná podľa normy EN 13138-1.

Vestička na plávanie je skvelá možnosť, ako vaše ratolesti zoznámiť s vodou a naučiť ich plávať. Plavecká vesta pre deti je plavecká pomôcka, ktorá sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich vodných dobrodružstiev. Či už máte v pláne bazén, jazero alebo dovolenku pri mori, detská plávacia vesta vaše dieťa udrží vždy v bezpečí. Neoprenová vesta na výučbu plávania slúži ako pomôcka pre bezpečné kúpanie. Umožní plávanie na brušku aj na chrbte.

Vesta Agama navyše disponuje niekoľkými upínacími remienkami a prackami s detskou poistkou. Vďaka týmto nastaviteľným popruhom môžete vždy všetko nastaviť pre maximálny komfort vašich detí. Na zadnej strane je vesta do vody vybavená úchytom pre ľahkú zmenu polohy malého plaváka rodičom či inštruktorom. Medzinožný popruh na veste pre deti disponuje poistnou prackou, aby si vaše dieťa vestu nemohlo vo vode samo rozopnúť.

Vestička do vody je navrhnutá podľa vesty Michael Phelps, ale nejde o jej kópiu. Ide o český výrobok, ktorý sme vyrobili v našich podmienkach s dostupnou technológiou tak, aby konečná cena bola pre zákazníka prijateľná. Vek uvádzame iba ako orientačné, prosíme, aby ste plavecké pomôcky pre svoje deti vyberali vždy podľa váhy vášho dieťaťa.

Plávacia vesta nie je záchranným prostriedkom. Slúži iba ako pomôcka na výučbu plávania. Zároveň je detská plavecká vesta Agama certifikovaná ako plavecká pomôcka určená na výučbu plávania.

Technické dáta:
- veľkosť: 2-3 rokov (15-18 kg)



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.4 kg

Plávacia vesta AGAMA detská zelená 2-3 (15-18 kg) - Parametre

Podľa určenia:
Podľa určenia:
Podľa veľkosti:
Podľa veľkosti:
Zapínanie vesty:
Zapínanie vesty:
Hmotnosť vodáka:
Hmotnosť vodáka:
Farba:
Farba:

Plávacia vesta AGAMA detská zelená 2-3 (15-18 kg) - Recenze (0)

Plávacia vesta AGAMA detská zelená 2-3 (15-18 kg) - Otázky a odpovede (0)