MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Piknik deka SPOKEY Sunset

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)
Video

Piknik deka SPOKEY Sunset - Základné informácie

Usporiadajte nezabudnuteľný piknik s dekou Spokey Sunset. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú osvedčené riešenie, aby si vychutnali odpočinok na tráve alebo na piesku.

Deku úspešne použijete pri stretnutí v prírode s rodinou alebo priateľmi, rovnako ako pri odpočinku na pláži. Piknik deka je veľmi ľahká, a to napriek svojim veľkým rozmerom. Môžete ju ľahko vziať všade, kde si užijete hoci chvíľku odpočinku. 2 mm pena zvyšuje komfort najmä na tvrdom a nerovnom povrchu. Hliníková fólia v spodnej vrstve deky chránia proti vlhkosti a tepelne izoluje. Deku možno tak rozložiť aj na mokrej tráve.

Pri modeli Sunset sme ako materiál použili akryl, je príjemný na dotyk a vďaka špeciálnej štruktúre sa ľahko čistí aj od piesku. Po zložení deka zaberá málo miesta, ľahko sa skladuje. Dlhý odnímateľný ramenný popruh uľahčí jej prenášanie na ramene, čo je obzvlášť dôležité počas výletu s deťmi.

Trojvrstvová štruktúra deky zvyšuje komfort používania. Po zložení piknikovú deka zaistíte špeciálny pätkou na suchý zips. Deka sa Vám pri prenášaní nerozloží. Dlhý odnímateľný ramenný popruh uľahčí jej prenášanie na ramene.

Stojí za to tráviť čas vonku. Ak nie ste fanúšikom fyzickej aktivity, využite voľný čas na čerstvom vzduchu inými spôsobmi. Zaveste hojdacia sieť, bežte na pláž alebo usporiadajte piknik s rodinou alebo priateľmi.

Technické dáta:
- určenie: šport / outdoor / dovolenka / rekreácia / pikniky / pláž / kúpalisko / letné výlety / uni
- materiál: akryl (120 g / m2)
- spodná vrstva: 2 mm pena PVC, hliníková fólia
- rozmer: 210 x 180 cm
- rozmer po zložení: 37 x 29 x 10 cm
- odnímateľný popruh
- hmotnosť: 842 g


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 1 kg

Piknik deka SPOKEY Sunset - Parametre

Piknik deka SPOKEY Sunset - Recenze (0)

Piknik deka SPOKEY Sunset - Otázky a odpovede (0)

Piknik deka SPOKEY Sunset - Video