MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Paddleboard AZTRON Titan 2.0 set

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Paddleboard AZTRON Titan 2.0 set - Základné informácie

Milujete vodu? Nedokážete si predstaviť leto bez návštevy mora, priehrady alebo splavovanie rieky? Paddleboard Aztron Titan vám nesmie chýbať. Užijete si s ním nielen plno zábavy, ale aj spevníte svalstvo a spálite kalórie bez väčšej námahy. A to navyše priamo uprostred krásnej prírody!

Aztron Titan je svojím tvarom a konštrukciou vhodný na akúkoľvek pokojnejšie vodnú plochu. Bez starostí budete môcť vyraziť na more, jazero alebo priehradu. Ľahko si ale poradí aj s pokojnou riekou. Vďaka väčším rozmerom dosky disponuje vysokou nosnosťou až 155 kg. Je tak vhodný aj pre ťažšie používateľa alebo na neho môžete v dvoch. Titan je tiež veľmi stabilný a výborne pri pádlovania drží smer. Skvele sa tak hodí aj pre začiatočníkov. Vďaka štyrom nerezovým D-krúžkom môžete k paddleboard pripevniť kajakovej sedačku.

SUP Aztron Titan je tvorený dvoma oddelenými komorami. Vďaka tomu je celá konštrukcia pevnejšia (vnútorné steny doska spevňujú) a jazdné vlastnosti sa približujú nenafukovacím paddleboardům z polykarbonátu. Žiadne prehýbaniu nehrozí. Dve oddelené komory tiež zvyšujú bezpečnosť paddleboard. V prípade nehody a úniku vzduchu z jednej z komôr sa s tou druhou bezpečne dostanete na breh.

Paddleboard Aztron Titan nie je len samotné doska. Disponuje množstvom doplnkov, ktoré spríjemnia samotnej pádlovania i napríklad prenos boardu. Pod elastické bungee šnúry môžete upevniť ľahký náklad, ktorý nechcete nechávať na brehu. Protišmyková EVA podložka s hlbokou "diamantovou" štruktúrou po takmer celej ploche dosky poskytne maximálnu grip a minimalizuje riziko pošmyknutia. Nemusíte sa ale báť ani keď k pošmyknutiu dôjde. K nohe a nerezovému D-krúžku jednoducho pripevníte bezpečnostné leash a paddleboard vám nikam neuplávajú. Iste poteší aj pevné madlo pre pohodlné prenášanie supov.

V balení nájdete všetko, čo pre vyrazenie na vodu môžete potrebovať - ??trojdielne hliníkové pádlo s nastaviteľnou dĺžkou (165 - 210 cm), vysokotlakovú dvojčinnou pumpu s tlakomerom aj nevyhnutný leash (bezpečnostné lanko). To všetko navyše môžete vrátane zloženého paddleboard prenášať v pevnom batohu s pohodlnými ramennými popruhmi. Stačí tak hodiť batoh na chrbát a nič vám nebude brániť v ceste za dobrodružstvom.

Technické dáta:

- výrobca: AZTRON
- všestranný paddleboard
- dvojkomorová konštrukcia pre väčšiu pevnosť a maximálne bezpečie
- technológia "drop stitch" (vnútorný polyesterové vlákna)
- vysoká nosnosť a stabilita
- rozmerná protišmyková plocha
- elastické bungee šnúry pre upevnenie ľahkého nákladu
- nerezový D-krúžok pre uchytenie bezpečnostného lanka
- nerezové D-krúži pre uchytenie kajakovej sedačky
- odnímateľná plutva s jednoduchou inštaláciou, stačí nasunúť
- madlo pre jednoduché prenášanie
- maximálny tlak: 1,03 bar (15 psi)
- materiál: dvojvrstvový PVC, protišmykový EVA nášľap
- rozmery dosky: 363 x 81 cm
- hrúbka dosky: 15 cm
- objem: 320 l
- maximálna nosnosť: 155 kg

Súčasťou balenia:
- hliníkové pádlo
- bezpečnostné leash
- vysokotlakové dvojčinná pumpa s tlakomerom
- batoh na prenášanie
- plutva
- opravná sada



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 9 kg

Paddleboard AZTRON Titan 2.0 set - Parametre

Vlastnosti:
Farba:
Nosnosť:
155 kg
Celková dĺžka:
363 cm
Celková šírka:
81 cm
Hrúbka dosky:

Paddleboard AZTRON Titan 2.0 set - Recenze (0)

Paddleboard AZTRON Titan 2.0 set - Otázky a odpovede (0)