MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Monoplutva Mermaid Ariel

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Monoplutva Mermaid Ariel - Základné informácie

Monoplutva Ariel je skutočným hitom medzi deťmi vďaka tomu, že sa v posledných rokoch stáva "mermaiding" čoraz populárnejšie. Obstará zábavu na dlhé hodiny, ako u Vás v bazéne, tak na dovolenke pri mori. Zábavná pomôcka na plávanie pre mladých začínajúcich i pokročilých plavcov. Modrá farba sa náramne hodí pre chlapcov. Monoplutva naučí deti vyváženému "delfíniemu" kopu. Dodá deťom potrebné sebavedomie pri pohybe pod vodou.
Plutva má veľmi pohodlný a flexibilný priestor na chodidlá z mäkkého silikónu, vďaka ktorému pri pohybe plutva netlačí. Otvory v oblasti palcov vypúšťajú vodu von pre lepší pohyb vo vode, taktiež zabraňujú podtlaku pri skladaní plutiev z nôh.

Chodidlá sú od seba v pätke oddelené gumovou prepážkou, vďaka ktorej o seba nohy nedrú kĺby. Nohy možno v plutvách prichytiť pevným mierne strečovým pásikom, ktorý je možné individuálne nastaviť po oboch stranách. Vďaka protišmykovej úprave spodnej časti monoplutvy sa deti môžu bezpečne pohybovať aj na dne vody alebo v jej okolí. 

Technické dáta: 
- vhodné pre veľkosť nohy podľa číslovania EU 28-36 
- farba: podľa ponuky

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.3 kg

Monoplutva Mermaid Ariel - Recenze (0)

Monoplutva Mermaid Ariel - Otázky a odpovede (0)