MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Lyžiarske okuliare SPOKEY Radium

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Lyžiarske okuliare SPOKEY Radium - Základné informácie

Čo môžete urobiť, aby ste sa pri lyžovaní alebo snowboardingu cítili pohodlne? Najväčšie pohodlie je možné dosiahnuť výberom okuliarov, ktoré sa nielen dokonalo prispôsobia tvári a prilbe, ale budú tiež chrániť vaše oči pre slnečnými paprskami, ktoré sa odrážajú od snehu.

Veľké dvojité sklá so širokým pozorovacím uhlom činia, že vnútro okuliarov je menej citlivé na poveternostné podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa. Naviac znižujú odraz svetla a zviditeľňujú zatienené miesta. Lyžiarske okuliare Spokey RADIUM majú 400% UV filter a dokonalo chránia oči aj v tých najextrémnejších podmienkach! Celok výrazne zlepšuje pohodlie zraku - poskytuje lepšiu viditeľnosť a tiež zlepšuje vnímanie prostredia bez ohľadu na poveternostné podmienky. Okuliare sú veľmi dobre vetrané vďaka použitému materiálu Airy Frame.

Vďaka rôznym farebným variantám a modernému dizajnu na zjazdovkách jednoznačne vyniknete! Ergonomický tvar, diaľka pása a mäkké lemovanie, ktoré sa dokonalo prispôsobí tvári vám umožní používať okuliare s prilbou. Užite si svoj čas strávený v pohodlí a bezpečí.

Technické dáta:
- filter UV 400% - vysoký stupeň ochrany vhodný pre použitie v horách a na snehu
- Airy frame - konštrukcia rámu okuliarov zaisťuje vysoký stupeň vnútornej ventilácie
- Anti-Fog - dodatočná úprava skla, ktorá zamedzuje ich zahmlievanie
- Double Lense - dvojité sklo robí vnútro okuliarov menej citlivým na vonkajšie podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa
- norma CE - v súlade s CE-EN1836-2005

Lyžiarske okuliare SPOKEY Radium - Parametre

Technické parametry:
Antifog:
Ano

Lyžiarske okuliare SPOKEY Radium - Recenze (0)

Lyžiarske okuliare SPOKEY Radium - Otázky a odpovede (0)