MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Kolobežka CRUSSIS Cobra 4.2 čierno-oranžová

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Kolobežka CRUSSIS Cobra 4.2 čierno-oranžová - Základné informácie

Absolútna novinka CRUSSIS je hliníková kolobežka s hmotnosťou 7,635 kg. To je CRUSSIS COBRA - najľahší kolobežka s pomerom kolies 26x20" na trhu. Kolobežka ako stvorená (nielen) pre výlety všetkého druhu.

Hmotnosť, tuhosť rámu a ovládateľnosť kolobežky, to sú vlastnosti pre tento typ kolobežky naozaj dôležité. Preto sme sa zamerali práve na ne.

Nízkej hmotnosti sme docielili použitím tuhého ľahkého hliníkového rámu s veľmi špecifickou a inovatívne konštrukcií. Zadná vidlica tvoria jeden celok so stupátkom, čím dochádza k eliminácii u kolobežiek typických únavových lomov v miestach obvyklého navarenie zadnej vidlice ku stúpadlo. Vďaka dvom pozdľžnym prelisom stúpadlá je zaistený optimálny grip použitia primeranej obuvi. Adhézia nie je ani príliš veľká, teda nebráni pohodlnému striedanie nôh a zároveň nie je ani príliš malá, aby podrážka na stúpadlo kľzala. Priľnavosť sme testovali za všetkých poveternostných podmienok a s mnohými druhmi obuvi. Ak by napriek tomu bolo potrebné adhéziu zvýšiť, je možné dokúpiť originálny samolepiace griptape na báze jemné korundové drti v podobe dvoch samolepiacich prúžkov. Tie zaistia dokonalý grip za všetkých podmienok.

Vďaka pevnému rámu kolobežka zaručuje vynikajúci prenos energie do priameho smeru jazdy, pričom rázvor kolies (1146 mm) zaisťuje skvelé jazdné vlastnosti kolobežky v zákrutách, kedy zabraňuje kolobežkárov toľko nenávidenému odskakovanie zadného kolesa.

Zadné koleso je navyše možné upnúť do dvoch polôh, čím možno regulovať svetlú výšku kolobežky. Pre jazdu na hladkom povrchu je ideálny zvoliť nižšia svetlú výšku nášľapu (45 mm), pretože pri každom odraze šetríte stojnou nohu. Ako to? Jednoducho preto, že na nej robíte menšie podrep. V teréne by však 45 mm nemuselo stačiť, ale 65 mm svetlej výšky, na ktoré sa kolobežka dostane pri zvýšení nášľapu, prejde takmer čokoľvek. Ak sa teda chystáte na cesty krosového charakteru, bude sa vám možnosť dvojitého úchytu zadného kolesa hodiť.

Kolesá s priemerom 26" a 20" (predné a zadné) sú obuté na osvedčených ľahkých a rýchlych plášťoch Schwalbe Marathon Racer. Extrémne nízky valivý odpor a výborný záber týchto dnes už legendárnych plášťov je zaistený športový zmesou z prírodného kaučuku SpeedGrip, pričom ochranu proti defektom zaručuje dvojitá vrstva nylonovej tkaniny RaceGuard.

Bezpečie a pohodlie jazdy potom zaručujú véčkovej brzdy Tektro s vysokým brzdným účinkom a integrovaným zvončekom na ľavej páke a tiež pohodlné silikónové gripy.

Ku kolobežke možno dokúpiť blatníky, osvetlenie a vďaka trom montážnym bodom s rozstupom 64 mm je možné kolobežku vybaviť tiež košíkom na fľašu alebo vybavením pre bikepacking. To iste poteší všetkých, ktorí majú ambície na dlhšiu ako jednodňové výlety.

Ideálna výška postavy kolobežkárov pre kolobežku CRUSSIS Cobra je 140 - 190 cm.

Technické dáta:
- určenie: šport / cesty / cyklotrasy / ľahší terén / uni
- nosnosť: 120 kg
- dľžka: 1707 mm
- dľžka nášlapu: 423 mm
- svetlosť nášľapu: 45 a 65 mm (dve polohy nášľapu)
- výška: 890 - 930 mm
- rázvor kolies: 1146 mm
- riadítka: CRUSSIS Al MTB, 620 mm
- rám: ALU 6061
- kolesá: predné 26'' a zadné 20''
- ráfiky: predné 26'' a zadné 20'', CRUSSIS dvojstenné, vložkované
- plášť predná: SCHWALBE Marathon Racer Perf 26x1,5 (40-559) mm
- plášť zadná: SCHWALBE Marathon Racer Perf 20x1,5mm (40-406) mm
- madlá: CRUSSIS, 100% silikon
- náboj predná: CRUSSIS s priemyselnými ložiskami 100 mm, 24D
- náboj zadná: CRUSSIS s priemyselnými ložiskami 65 mm, 24D
- brzdy: TEKTRO s integrovaným zvončekom
- predstavec: CRUSSIS Alu, 31,8 / 100 mm
- vidlica: CRUSSIS pevná, ALU
- farba: čierna s oranžovým nášlapom
- hmotnosť: 7,635 kg


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 9 kg

Kolobežka CRUSSIS Cobra 4.2 čierno-oranžová - Parametre

Technické parametre:
Nosnosť:
Veľkosť koliesok:
Hmotnosť:
Dĺžka:
Brzdy:
Typ koliesok:
Rám:
Farba:
Farba:
Určenie:

Kolobežka CRUSSIS Cobra 4.2 čierno-oranžová - Recenze (0)

Kolobežka CRUSSIS Cobra 4.2 čierno-oranžová - Otázky a odpovede (0)