MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Bedmintonová raketa WISH Master Pro 50000

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Bedmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Základné informácie

Bedmintonová raketa WISH Master Pre 50000 je najvyšším modelom WISH pre sezónu 2018/2019. Vďaka použitiu moderných technológii má raketa vynikajúce herné vlastnosti, ktoré ocenia aj závodní hráči.

Raketa je určená pre pokročilých a závodných hráčov hľadajúcich ideálnu zbraň k celodvorcovej hre. Vďaka stredne tuhému shaftu (3/5) a výváženiu na stred (3/5) je skvelá v technických úderoch a zároveň mimoriadne presná v útoku. Nízka váha (90g) Vám umožní vynikajúce ovladádateľnosť a kontrolu úderu. Výplet WBS 900 ponúka skvelú odolnosť a zároveň maximálnu silu a repulziu. Je určený pre ofenzívnejších, silnejších hráčov. Raketa je dodávaná vo veľkosti gripu G3, s kvalitným PU gripom a obalom na celú raketu.

WISH je tradičná športová značka špecializujúca sa na výrobu badmintonového vybavenia už od roku 1986. Vďaka neustálej práci na vývoji nových technológii prináša skvelé herné vlastnosti všetkých výrobkov. Preto si produkty vyberajú nielen závodní, ale tiež pokročilí hráči.

Technológia:

Woven - WOVEN fiber je pokročilý materiál, který je široko využívaný v leteckom priemysle. Výborne vylepšuje odolnosť a torzný tuhosť rakety, čo zlepšuje herné vlastnosti rakety. Woven fibre zvyšuje pevnosť rámu rakety o 20% a zároveň znižuje celkovú váhu rakety o 10%.

Nano technológia
Kombinácia Nano materiálu a živice nezvyšuje len odolnosť a flexibilitu rámu, ale také výrazne zlepšuje herné vlastnosti rakety.

Aerodynamic
S využitím princípov aerodynamiky majú osemuholníkové a šesťuholníkové tvary rámu výrazne menší odpor vzduchu ako štandardné tvary rámu. Proto je manipulácia s raketou o toľko jednoduchšia a rýchlejšia!

Hot Melt technology
Hot Melt Technology je pokročilý termoplastický proces pri teplote 250 stupňov Fahrenheita. V týchto extrémnych podmínkách jsou karbonová vlákna v rámu rakety naprosto presne a precízne formovaná, čo zvyšuje pevnosť a odolnosť rámu o viac než 30%.

Technické dáta:
- materiál: 40T Hot Melt Graphite + Woven
- technológia: Woven, Nano Tec, Aerodynamic, Hot Melt
- tvar hlavy: Isometrický
- tuhosť: stredne tuhý 3/5
- vyváženie: na stred 3/5
- váha: 90 g
- diaľka: 675 mm
- grip: G3, PU Grip
- výplet: WISH WBS 900 white (0,70 mm), vyrobené v Japonsku
- doporučené napätie výpletu: Main: 12,5-13,5 kg / Cross: 13,5-14,5 kg
- celoobal: Áno



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.1 kg

Bedmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Parametre

Hráči: Výplet:
Výplet:
Hmotnosť:
Hmotnosť:

Bedmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Recenze (0)

Bedmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Otázky a odpovede (0)